Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype

Byggnation av ny aktivitetspark i hamnen

2014-12-19
Skiss över aktivitetspark i hamnen

I november påbörjade Mönsterås kommun markarbetet till en aktivitetspark i anslutning till lastkajen i Mönsterås hamn.

 

Syftet med parken är att barn och ungdomar ska få en trygg och säker plats att utöva aktiviteter som BMX-cykling, dans, inlines, klättring, kultur, skateboard med mera.

 

Nytt i trafiken: ändrade parkeringsfickor

2014-12-18
Liten parkeringsskylt

Det har gjorts förändringar av parkeringsplatserna runt torget.

 

Utanför banken har handikapparkeringen utökats mot norr, medan parkeringen på torget minskats med tre fickor för att göra de passager som leder till och från husen mer tillgängliga.

 

Omställningsstöd till Blomstermåla

2014-12-18
Station i Blomstermåla

 

Mönsterås kommun tillsammans med Regionförbundet och Ålems sparbank beviljar nu omställningsstöd till Blomstermåla där en projektgrupp nu tillsätts för att möta de behov som finns.

 

Bakgrunden är att JOAB Recycling AB i Blomstermåla har tagit ett inriktningsbeslut om att flytta delar av verksamheten till Polen vilket skulle påverka anställningen för 40-50 personer.

 
 
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, Box 54, 383 22 Mönsterås, E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00 Fax: 0499-179 00 Webbansvarig: webmaster@monsteras.se    Om cookies    Om webbplatsen