Jobb och företagande

I Mönsterås kommun finns en lång och stark företagartradition och regionens bästa företagsklimat. En förklaring till det goda företagsklimatet är den samverkan mellan kommun och näringsliv, och mellan företagen som äger rum i ett flertal nätverk. Vår vision är att Mönsterås ska uppfattas som regionens mest attraktiva kommun att bo, verka och leva i, båda av företagare och privatpersoner.

Här kan du som är företagare hitta information om stöd och rådgivning. Du kan också läsa om hur kommunen arbetar med näringslivsfrågor, nätverk och samverkan samt om hur du går till väga för att bli en av kommunens leverantörer.

Du kan även leta bland lediga jobb och läsa om hur det är att arbeta inom Mönsterås kommun.

Nyheter om jobb och företagande

Mönsteråsmejlet via e-post

Du som är intresserad av företagande i Mönsterås kommun kan få ett nyhetsbrev per e-post varje månad eller när vi har ny information att meddela.

Du kan anmäla dig som prenumerant genom att kontakta cecilia.drehmer@monsteras.se. Du kan när som helst avsluta din prenumeration. När du anmäler dig samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka ut Mönsteråsmejlet.

Sidan granskad 5 september 2022