Jobb och företagande

I Mönsterås kommun finns en lång och stark företagartradition och regionens bästa företagsklimat. En förklaring till det goda företagsklimatet är den samverkan mellan kommun och näringsliv, och mellan företagen som äger rum i ett flertal nätverk. Vår vision är att Mönsterås ska uppfattas som regionens mest attraktiva kommun att bo, verka och leva i, båda av företagare och privatpersoner.

Du som vill etablera verksamhet i Mönsterås eller vill utveckla ditt företag kan få hjälp av vår näringslivsenhet Mönsterås Utvecklings AB.

Här hittar du också information om lediga jobb, sommarjobb, timvikariat och examensarbete för dig som vill jobba tillsammans med oss i Mönsterås kommun.

Mönsterås-mailet via e-post

Du som är intresserad av företagande i Mönsterås kommun kan få ett nyhetsbrev per e-post varje månad eller när vi har ny information att meddela.

Du kan anmäla dig som prenumerant genom att kontakta thomas.svensson@muab.monsteras.se. Du kan när som helst avsluta din prenumeration. När du anmäler dig samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka ut Mönsteråsmailet.

Sidan publicerades 8 juni 2021