Vuxen och två barn går uppför sluttning bland stenar

Boka idrottsanläggning

Samtliga sporthallar hyrs ut till föreningar och organisationer samt, i mån av lediga tider, till privatpersoner och företag. Sporthallar, gymnastikhallar, konstgräsplanen och Multihallen bokas enbart genom webbokning.

Webbokningen är öppen dygnet runt men begränsningar i tillgängliga tider varierar mellan anläggningarna enligt schema. I bokningssystemet ser du vilka tider som är lediga och när du kan göra din bokningsförfrågan.

För att boka en tid måste du ha ett personligt konto, det gäller oavsett om du ska boka för en förening, företag eller som privatperson. Flera personer kan vara föreningsadministratörer till samma förening. För ökad säkerhet måste du identifiera sig med bank-id för att kunna använda e-tjänsten.

I samtliga sport- och gymnastikhallar har du som bokat tid tillgång till mål, nät och gymnastikredskap. I sporthallarna har du även tillgång till ljudsystemet samt resultattavla. Personliga redskap så som klubbor, bollar, västar och liknande får du ta med dig själv. Vissa hallar har specialutbud. Det finns beskrivet på samlingssidan för hallar och idrottsanläggningar samt i bokningssystemet.

Sidan uppdaterad 5 april 2024