Närbild på ordförandeklubba i mörkt trä med grön bakgrund

Ställa frågor

Har du frågor som rör kommunens verksamheter? Du är alltid välkommen att höra av dig till oss. Som invånare i Mönsterås kommun har du flera vägar in till kommunen om du vill ställa frågor. 

Skicka e-post eller ring oss

Du kan alltid skicka e-post till oss, antingen till kommunens officiella e-postlåda kommun@monsteras.se eller till någon av våra andra myndighetsbrevlådor. Du kan även kontakta vårt kommunalråd och oppositionsråd samt förvaltningschefer, eller våra tjänstepersoner. På webbplatsen hittar du kontaktuppgifter till rätt person på de olika sidorna.

Du kan också ringa till vår växel på telefonnummer 010-353 70 00, då kommer du att kopplas vidare till rätt handläggare som kan svara på din fråga.

Skicka brev till oss

Vill du skriva ett brev med dina frågor så kan du lämna det till oss i kommunhuset på Kvarngatan 2 i Mönsterås eller skicka det med post till:

Mönsterås kommun
Box 54
383 22 Mönsterås

Kontakta oss via sociala medier

Du kan också ställa din fråga till oss via våra sociala medier.

Mönsterås kommuns sociala medier

Om du vill ha svar

Vill du att vi ska kunna svara dig så är det viktigt att du anger dina kontaktuppgifter. Det gäller oavsett vilket sätt du väljer att kontakta oss. En fråga som kommit in till kommunen och diarieförts är en allmän offentlig handling.

Sidan uppdaterad 27 februari 2024