Pappersfiskar i färgglada färger hänger med snören i ett fönster.

Öppna förskolan Regnbågen

Öppna förskolan Regnbågen håller till i familjecentralen på Allégatan 1 i Mönsterås, och ingår som en del i familjecentralen som arbetar med barnhälsovård, barnmorskemottagning och socialtjänstens råd och stöd. Öppna förskolan är en pedagogisk verksamhet som i första hand är till för barn mellan 0-5 år som inte är inskrivna i förskolan.

Aktiviteterna leds av en av pedagog som sätter ihop ett roligt och trevligt utbud av aktiviteter för barn och föräldrar.

  • Mycket lek
  • Skapande i färg och form
  • Sagostunder och sångsamlingar

Utanför familjecentralen finns en barnvagnsparkering där du kan låsa fast din vagn med ett cykellås när du besöker öppna förskolan.

Öppettider

Den 23-25 april är öppna förskolan Regnbågen stängd.

Grupper du behöver föranmäla dig till

Öppna förskolan Regnbågen har också öppet för så kallade slutna grupper med olika teman, som du måste anmäla dig till eller ansöka om att vara med i. Det är till exempel babymassage, pappagrupp, tvillingträffar, minigrupper eller andra behovsanpassade grupper utifrån särskilda behov som ditt barn eller du som vårdnadshavare har.

Hör av dig till öppna förskolan för att få veta mer eller anmäla dig.

Spädbarnsmassage

Vi erbjuder en kostnadsfri kurs i spädbarnsmassage.

Varje kurs består av fem träffar där massagestrykningarna lärs ut och praktiseras, teoretiska genomgångar och tid för samtal och umgänge med andra föräldrar erbjuds. Vi startar kurser löpande under hösten och våren.

Våra instruktörer är certifierade i föreningen IAIM International Association of Infant Massage.

Hör av dig till öppna förskolan för att få veta mer eller anmäla dig.

Sidan uppdaterad 12 april 2024