Vuxen och två barn går uppför sluttning bland stenar

Lägga till evenemang i kalendern

Mönsterås kommun erbjuder alla som arrangerar publika evenemang i kommunen möjligheten att helt gratis synas i vår evenemangskalender.

Anmäl ditt evenemang till evenemangskalendern

Du behöver anmäla ditt evenemang i god tid, gärna minst en månad i förväg.

Riktlinjer för evenemang till kalendern

Vi godkänner evenemang och utställningar i Mönsterås kommun som är öppna för allmänheten, till exempel konserter, teater- och dansföreställningar, konstutställningar, marknader, föreläsningar, mässor, festivaler och större sportevenemang.

Evenemang som vi inte godkänner:

• Branschevenemang eller kongresser
  • Kurser med föranmälan (öppna workshops är ok)
  • Evenemang som endast riktar sig till medlemmar
  • Evenemang av religiös karaktär
  • Politiska evenemang
  • Företagsjippon eller butikserbjudanden
  • Träningsmatcher eller motionsidrott (undantaget större motionslopp)
  • Ordinarie filmutbud på biografer

I Mönsterås kommuns evenemangskalender är det heller inte tillåtet att lägga till evenemang som kränker grupp eller person oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder.

Sådant som strider mot lag eller på annat sätt är stötande eller olämpligt tillåter vi inte heller. Vi förbehåller oss även rätten att ta bort rena spam och företagsreklam.

Ansvar

Respektive arrangör ansvarar för att informationen om evenemangen är korrekt. Mönsterås kommun tar inte ansvar för felaktiga uppgifter eller inställda evenemang.

Sidan publicerades 15 juni 2021