Vuxen och två barn går uppför sluttning bland stenar

Fritidsgårdar

Fritidsgårdarna finns för dig som bor i Mönsterås kommun och går i årskurs 6 upp till gymnasiet (till och med 17 år). Vi vill att du ska ha en stimulerande och bra fritid, därför har vi flera mötesplatser för dig.

Fritidsgården Tjena

Fritidsgården Tjena finns i Folkets Hus i Blomstermåla. Ingången är på baksidan av huset och vi har tillgång till flera rum, allt efter ungdomars önskemål på aktiviteter.

Till fritidsgården kommer du till exempel för att träffa kompisar, delta i veckans kvällsaktiviteter, spela musik, baka, spela spel, bordtennis. Vi har specialevenemang på loven, till exempel resor och filmfestival.

Du kan vara med och påverka – kom med förslag till hur du vill ha det!

Fritidsgården Tjena är öppen för högstadiet och gymnasiet (till och med 17 år). Vi öppnar för årskurs 6 först vid påsklovet varje termin.

Ungdomshuset Play

Till ungdomshuset Play i Mönsterås kommer du till exempel för att träffa nya kompisar, delta i veckans kvällsaktiviteter, spela musik, baka, spela spel, bordtennis.

Vi har specialevenemang på loven, till exempel resor och filmfestival.

Varje månad har vi Stor-Forum där vi tillsammans kommer på nya aktiviteter och bestämmer hur vi vill ha det på fritidsgården. På fredagskvällarna händer det alltid något extra.

Du kan vara med och påverka – kom med förslag till hur du vill ha det!

Ungdomshuset Play är öppen från årskurs 6 till gymnasiet (till och med 17 år).

Sidan publicerades 24 juni 2021