Lediga jobb

Vi behöver ständigt rekrytera engagerad och utbildad personal för att fortsätta utveckla kommunen. Kanske är du vår nästa medarbetare?

Här hittar du alla lediga jobb som finns att söka hos Mönsterås kommun.

En del annonser är så kallade internannonser. De kan bara sökas av personer som redan är anställda inom Mönsterås kommun. Dessa är markerade med en *.

Hittar du inte något ledigt jobb? Gör en spontanansökan!

Vi är alltid intresserade av engagerade och kompetenta medarbetare, även när det inte finns ett utannonserat jobb för tillfället. Om du inte hittar något jobb att söka, kan du anmäla ditt intresse att jobba hos oss med en spontanansökan.

Mer information om spontanansökan

Sommarvikariat inom kommunen

Under semestertid är vårt behov av extra personal stort och i sommar behöver vi dig som vill ha ett jobb som inte bara ger en extra inkomst utan även känns meningsfullt och ger goda erfarenheter inför framtiden. Här får du ett socialt och viktigt arbete där du möter människor, ser deras behov och får mycket tillbaka! Sök redan idag så kan du även jobba som timvikarie innan sommaren!

Mer om sommarvikariat

Arbeta som vikarie och timanställd

I våra olika verksamheter finns ständigt ett behov av vikarier och timanställda när ordinarie personal är frånvarande, framför allt inom vård och omsorg och barnomsorg och skola.

Mer information om att vara vikarie i Mönsterås kommun

Sidan uppdaterad 10 juni 2024