Barn spelar på gitarr. Blir hjälpt med ackord av en vuxen person.

Boka och säg upp plats på kulturskolan

Inför varje termin släpps den stora kurskatalogen, därefter kan du när som helst boka plats till en kurs eller gruppverksamhet under läsåret. All bokning sker via kurskatalogen, det är även genom kurskatalogen du kan säga upp en plats.

Så här bokar du en plats

  • Gå till och logga in på kurskatalogen på studyalong.se/monsteras. Välj de kurser och grupper som ditt barn vill gå på.
  • Boka och betala direkt i kurskatalogen.
  • Klart!

Om du inte bokat tidigare

Om du inte bokat platser tidigare behöver du skapa ett konto för dig och ditt barn, det gör du samtidigt som du bokar en plats.

Boka gruppverksamhet samtidigt som ämnesval

En gruppverksamhet ingår gratis när du bokar plats på ett ämnesval till barnet. Både gruppen och ämnesvalet bokas samtidigt. Tänk på att kontrollera tiderna på de bokade platserna så att de inte kolliderar med varandra.

Tacka ja på erbjudande om att fortsätta nästa termin

Alla barn som har plats på en gruppverksamhet eller ämnesval får inför den nya terminen ett erbjudande om att fortsätta. För att ha kvar sin plats måste den bokas på nytt genom erbjudanden inom svarstiden.

Så här säger du upp en plats

  • Gå till och logga in på kurskatalogen på studyalong.se/monsteras.
  • Gå till ”Min sida” och välj de platser du vill säga upp.
  • Klart!

Du kan bara säga upp platser i kurskatalogen, vi tar inte emot uppsägningar via mejl eller telefon. En obetalad faktura räknas inte heller som uppsägning.

Sidan uppdaterad 19 mars 2024