Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Kommuninformation » Jobba hos oss » Vikariat » Timvikarier inom äldreomsorgen

Timvikarier inom äldreomsorgen

I det dagliga arbetar vi med att utveckla äldreomsorgen i kommunen. Målet är såklart att våra äldre ska känna att vi som jobbar med verksamheten på olika sätt gör allt för att deras vardag ska bli till det bättre. Det är ett fantastiskt givande och roligt arbete, men ibland svårt.

Arbetet kräver att du som arbetar hos oss är socialt kompetent, har förmåga att lyssna och känna in hur en person mår samt har förmåga att hjälpa brukare med allt från personlig hygien till att dokumentera vad som händer i deras vardag.

Vi anställer timvikarier löpande under året. Vi anställer i första hand utbildade undersköterskor som har körkort. Alla vi anställer som timvikarier under vintern och våren ska ha möjlighet att arbeta även under semesterperioden senare samma år.

Hur mycket får jag jobba?

För att utveckla verksamheten och ha så hög kontinuitet som möjligt hos de äldre vill vi att du som är timvikarie ska vara tillgänglig i vikariesystemet (Winlas) varannan helg samt någon kväll i veckan eller mer. Är du tillgänglig var tredje helg och kan tänka sig arbeta delad tur lördag och söndag så är går det bra istället för varannan helg.

Studerar du till undersköterska eller sjuksköterska kan vi komma överens om en speciallösning där du är tillgänglig så mycket du känner att du hinner och kan, men där skolan går i första hand.

KONTAKT

Karin Gustavsson, enhetschef, telefon 0499-170 24
Skicka e-post till Karin Gustavsson

Senast kontrollerad: 2018-01-03.
 
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00 Fax: 0499-179 00

Om cookies    Om webbplatsen    Sociala medier