Välbesökt öppet hus för spontanansökningar

2023-12-05

En grupp personer sitter samlade runt två bord. De har precis fikat och haft en trevlig pratstund. Alla tittar in mot kameran.

I går hade kommunen öppet hus för de personer som skickat in en spontanansökan under hösten. Det blev en välbesökt och trevlig dag och många nya kontakter inför vårens och sommarens rekrytering inom äldreomsorg och till personer med funktionsnedsättning.

Det var under dagen i går (måndag, 4 december) som bemanningsenheten i Mönsterås kommun hade bjudit in arbetssökande för att få veta mer om jobbet och träffa eventuella framtida kollegor och chefer.

– Det blev en väldigt trevlig dag. Vi har mött flera intressanta personer som genom att de kan börja redan nu kommer att vara väl inarbetade vikarier när det blir dags för sommarjobbet, säger Anette Högsell, bemanningschef.

Inbjudan till träffen gick ut till alla som under hösten skickat in en spontansökan till kommunen. Öppet hus är en del i kommunens arbete med att rekrytera personal inför vår och sommaren. Behovet av personal är stort under semesterperioder. Det är också en chans att få höra mer om ett mycket viktigt jobb där man får utvecklas samtidigt som man får andra att må bra.

Välkommen på nästa öppet hus

Den 29 januari 2024 ordnar vi nästa öppna hus. Då kan du träffa oss nästa gång och få höra mer om hur det är att jobba hos oss. Håll utkik efter tid och plats i vår kalender och på sociala medier!

Är du också intresserad av att arbeta hos oss?

Kan du inte hålla dig till nästa träff utan vill skicka in din ansökan redan? Absolut, använd vår e-tjänst för spontanansökan för att berätta mer om dig själv och vad du är intresserad av.

Sidan publicerades 5 december 2023