Kommunen som arbetsgivare

Mönsterås kommun är en trygg arbetsgivare och en mindre kommun vilket ger en större gemenskap bland våra anställda. Som medarbetare i Mönsterås kommun får du möjlighet till kompetensutveckling och vi har kollektivtal, goda villkor och erbjuder flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och fritiden.

Bland våra drygt 1400 medarbetare hittar du över 50 olika yrkesroller och här finns spännande och varierande jobb inom en stor bredd av yrken. Oavsett yrke arbetar alla våra medarbetare med att ge kommuninvånarna den bästa servicen. Över 13 000 personer är beroende av vårt arbete!

Se vilka lediga jobb som finns i kommunen just nu

Förmåner

I Mönsterås kommun ska det finnas förutsättningar för att du ska trivas och kunna göra ett bra jobb. Här kan du läsa om en del av de förmåner och fördelar som våra medarbetare har.

Samverkan med fackliga organisationer

I Mönsterås kommun har vi ett samverkansavtal som innebär ett nära samarbete mellan arbetsgivaren och de fackliga organisationerna. Den nära samverkan vi har gör att medarbetarnas möjlighet till delaktighet är stor samtidigt som vårt fokus på en trygg och hälsofrämjande arbetsmiljö ökar.

Fördelar med att jobba inom Mönsterås kommun

  • Vi är en trygg arbetsgivare och en mindre kommun vilket ger en större gemenskap bland våra anställda.
  • Hos oss har du möjlighet att utvecklas, vi satsar på våra anställda och erbjuder kompetensutveckling vilket kan stärka dig i din yrkesroll.
  • Vi har bra pendlingsmöjligheter då vi ligger mitt i Kalmar län. Du når hela länet på en timme och kollektivtrafiken är välutbyggd.

Sidan granskad 20 februari 2024