Timvikariat, extrapersonal

Ett timvikariat passar många och kan vara en väg in på arbetsmarknaden. Kanske studerar du och vill tjäna lite extra pengar eller bara vill stärka ditt CV? Genom att jobba som timvikarie hos oss får du nya erfarenheter, möjlighet att bidra med din kompetens och göra skillnad för andra människor.

Vi söker ofta timvikarier och extrapersonal till våra olika verksamheter som kan arbeta när ordinarie medarbetare inte är på arbetet. Ett vikariat är ett bra sätt att skaffa kontakter, goda referenser och hitta den typ av verksamhet som du trivs att jobba i. Timvikariat är särskilt vanligt inom vård och omsorg samt förskola och skola men finns också inom kost och lokalvård.

För att jobba som vikarie i Mönsterås kommun ska du ha fyllt 18 år. Du behöver ha god samarbetsförmåga och möjlighet att infinna dig med kort varsel där det finns behov.

Vikariera inom förskola, skola, fritidshem eller särskola

Som vikarie har du möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser inom våra förskolor eller skolor. Vi söker i första hand dig som är utbildad lärare, förskollärare eller barnskötare eller dig som har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Observera att vi gör alltid registerkontroll innan vi anställer personer som vistas i skolor och förskolor.

Vikariera inom äldreomsorgen och omsorg om personer med funktionsnedsättning

Här kan du arbeta som undersköterska, sjuksköterska, personlig assistent, vårdbiträde, stödassistent med mera. Du arbetar till exempel på ett vård- och omsorgsboende, inom omsorg om personer med funktionsnedsättning eller hemtjänst. Vi söker i första hand utbildade undersköterskor som har körkort.

Vikariera inom kost och städ

Som vikarie inom kost och städ kan du arbeta som kock, kokerska, lokalvårdare, ekonomibiträde, köksbiträde med mera. Du kan till exempel arbeta i ett kök på en förskola, skola eller vård- och omsorgsboende eller som lokalvårdare på en skola, ett särskilt boende eller annan kommunal verksamhet.

Sidan granskad 20 februari 2024