Kartor över Mönsterås kommun

I vårt kartverktyg hittar du verksamheter som våra bibliotek, parkeringsplatser, återvinningscentraler, skolor med mera utmärkta. Du kan också se detaljplaner, upptagningsområden för skolor och hemtjänstområden. Vi har också digitala och tryckta kartor för dig som vill upptäcka natur och besöksmål.

Informationskarta

I vårt kartverktyg finns det en stor mängd kommunal och annan information som är till nytta för samhället. Du kan hitta olika typer av information, till exempel detaljplaner, historiska kartor och gator och vägar. Där finns också verksamheter som våra bibliotek, parkeringsplatser, återvinningscentraler, skolor med mera utmärkta.

Du kan själv välja vad som ska synas på kartan i olika lager. Vissa lager, som till exempel fastighetsgränser, syns inte förrän du zoomat in.

Exempel på information i kartan är

  • skolskjutszoner
  • upptagningsområden för skolor
  • vem som ansvarar för vilka vägar
  • detaljplaner
  • områdesindelningar för hemtjänst
  • lekplatser, grillplatser och motionsspår
  • kommunala byggnader

Observera att kartan uppfattas ofta som exakt, men fastighetsgränser och linjer i kartan visar inte alltid rätt och de är inte juridiskt gällande.

Se informationskartan (öppnas i nytt fönster)

Besökskarta

Besökskartan är en tryckt karta som hjälper dig att hitta i kommunen. Kartan innehåller bland annat gaturegister, badplatser, gästhamnar och sevärdheter.

Du kan hämta besökskartan gratis på biblioteken, turistbyrån och kommunhusets reception.

Öppna besökskartan som pdf (5,5 MB, kartguiden.se)

Naturkartan

I den digitala naturkartan hittar du information som hjälper dig att planera din utflykt till kommunens naturreservat, friluftsområden eller andra gröna besöksmål. Du kan välja mellan att använda friluftsguiden via webben eller ladda ner den som app till din smarta telefon. I guidens karta kan du lätt se alla områden, leder och friluftsanläggningar som finns nära dig.

Hitta utflyktsmål i Mönsterås kommun på naturkartan.se

Sidan publicerades 30 april 2024