Vuxen och två barn går uppför sluttning bland stenar

Hjulets butik

Hjulets butik tillhör kommunen arbetsmarknadsenhet och är en arbetsplats för individanpassad arbetsträning i form av praktik eller arbetsmarknadsanställning. Hjulets butik har försäljning av begagnade varor och möbler. Här hittar du allt från möbler, husgeråd och hemelektronik till cyklar.

Sortimentet varierar beroende på vad vi får in för varor. Är det något särskilt du söker, kontakta butiken per telefon eller prata med personal på plats får du hjälp att hitta det du behöver.

De flesta saker kan säljas i Hjulets butik. En del saker behöver repareras och fräschas upp innan de säljs, då gör vi det. Saker som vi inte kan ta tillvara plockar vi isär, och delarna lämnas vidare till återvinningsföretag.

Butiken är en kontantfri butik där du använder kort för att betala.

Vill du lämna saker till Hjulet?

Butiken tar emot allt som Hjulets personal bedömer att vi kan sälja. Vi gör en bedömning om det du lämnar kan säljas i butiken. Du kan lämna saker till Hjulet när butiken är öppen. Du kan inte lämna saker utanför när butiken är stängd.

Har du svårt att frakta sakerna till oss kan du ringa så kommer vi överens om tid för hämtning. Det kostar inget. Vi hämtar dock bara saker inom Mönsterås kommun.

Vill du få dina varor levererade hem till dig?

Kan du inte själv frakta hem dina varor kan vi leverera varorna inom Mönsterås kommun mot en avgift. Innan leverans ska du ha betalat för både varan och leveransen.

Sidan uppdaterad 18 juni 2024