Agnes och Saga tittar på varandra. Bakom dem står texten

Sommarvikariat

Under semestertid är vårt behov av extra personal stort och i sommar behöver vi dig som vill ha ett jobb som inte bara ger en extra inkomst utan även känns meningsfullt och ger goda erfarenheter inför framtiden. Här får du ett socialt och viktigt arbete där du möter människor, ser deras behov och får mycket tillbaka! Sök redan idag så kan du även jobba som timvikarie innan sommaren!

Det här innebär jobbet inom de olika områdena

Vi stöttar dig in i jobbet

För oss är det viktigt att jobbet är en plats full av möjligheter, där du som individ får ta plats och växa i yrkesrollen. Oavsett vilket område du vikarierar inom erbjuder vi dig den utbildning och introduktion du behöver för att du ska känna dig trygg hos oss och med dina arbetsuppgifter.

Läs mer
Mönster av vita frågetecken mot orange bakgrund

Arbetstider, lön och andra praktiska frågor

På den här sidan hittar du svar på frågor om bland annat ansökan, lön och andra praktiska frågor om våra sommarvikariat. Hur mycket får du i lön och när betalas lönen ut? Vilka tider jobbar du? Vad händer om du blir sjuk?

Läs mer
Närbild på ben och orange tygskor på en brygga

Möjligheter till jobb efter sommaren

Om du trivs hos oss finns det goda möjligheter till fortsatt jobb efter sommaren, både till heltidsjobb och som timvikarie. Det går till exempel bra att kombinera att jobba extra hos oss och samtidigt studera.

Timvikariat är särskilt vanligt inom skola och omsorg, men finns också inom kost och lokalvård. Som timvikarie rycker du in när ordinarie medarbetare inte är på arbetet.

Läs mer

Så är det att jobba i kommunen

En bibliotekarie står vid en bokhylla

Kommunen som arbetsgivare

Bland våra drygt 1400 medarbetare hittar du över 50 olika yrkesroller. Oavsett yrke arbetar alla våra medarbetare med att ge kommuninvånarna den bästa service. Vi behöver ständigt rekrytera engagerad och utbildad personal för att fortsätta utveckla kommunen. Kanske är du vår nästa medarbetare?

Som medarbetare i Mönsterås kommun får du möjlighet till kompetensutveckling och vi har kollektivtal, goda villkor och erbjuder flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Läs mer

Möt våra medarbetare

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Här får du träffa några av våra fantastiska medarbetare som varje dag bidrar till att göra Mönsterås kommun till en attraktiv kommun att bo, leva och verka i, och höra deras berättelser om sina jobb och arbetsplatser.

Intresserad?

Sommarjobb för dig som slutat nian eller går på gymnasiet

Var det inte detta du letade efter? Letade du efter det som brukar kallar feriepraktik och som är till för dig som ska börja på eller går på gymnasiet?

Här kan du hitta mer information om feriepraktik och hur du ansöker

Sidan uppdaterad 10 januari 2024