Sammanhållning i Mönsteråsmontern som är åter på Elmia Subcontractor

2021-11-11

Den här nyheten är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Översiktsbild över mässmonter med stor flagga med Mönsterås kommuns logotyp över

Denna veckan finns vi och flera Mönsteråsföretag på underleverantörsmässa på Elmia, efter förra årets uppehåll. Mönsterås kommun är som vanligt representerat med en samlingsmonter för kommunens företag. Montern är i år lite mindre än vanligt men innehåller ett tiotal lokala företag tillsammans med kommunen.

– Det var länge osäkert om vi skulle våga anmäla oss beroende på hur pandemin utvecklade sig och vilka restriktioner som skulle råda. Men vi är glada att vi är här och att det är ganska bra med besökare, säger kommunens näringslivsansvarige Thomas Svensson. Han är en riktig mässveteran och årets mässa är hans 25:e i ordningen.

Mönsterås är en kommun med många framgångsrika små och medelstora företag inom verkstads- och tillverkningsbranschen. Genom att kommunen har en samlingsmonter så får dessa företag en möjlighet att synas på ett riktigt bra sätt.

– Mässan har också stor betydelse för sammanhållningen mellan företagen i kommunen, vilket gör att företagens konkurrenskraft kan förbättras genom samarbete, säger kommunalrådet Anders Johansson.

Sidan publicerades 11 november 2021