Ny webbplats lanserad för monsteras.se

2021-07-01

Den här nyheten är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Torsdag den 1 juli lanserar vi nya monsteras.se! Vi har arbetat för att ta fram en webbplats som är enkel och tydlig för dig som besöker webbplatsen för att du lättare ska hitta information, få svar på sina frågor och lösa ärenden.

Nya monsteras.se har utvecklats för att uppfylla kraven på digital tillgänglighet som innebär att kommunens webbplatser ska kunna användas av alla, oavsett individuella förutsättningar, som till exempel synnedsättning eller andra funktionsnedsättningar.

Webbplatsen är dessutom responsiv och fungerar lika bra oavsett om du använder en mobil, surfplatta eller dator, och erbjuder bland annat möjligheten att få informationen uppläst.

Vår förhoppning är att du som besöker webbplatsen får bättre service och en bättre upplevelse när du kommer i kontakt med kommunen via digitala kanaler.

Nya monsteras.se ersätter kommunens tidigare webbplats från 2009, och webbplatsen visitmonsteras.se från 2014.

Förutom nya monsteras.se lanseras också nya webbplatser för Ålem Energi och Vattenpalatset. Mönsteråsgymnasiet och Komvux får nya webbplatser längre fram i sommar.

Projektet med nya webbplatser har pågått bakom kulisserna under en längre tid, och bidrar också till ökad resurseffektivitet och kvalitet genom utökad samordning mellan kommunkoncernens webbplatser. Webbplatserna kommer fortsätta att utvecklas framöver, både vad gäller funktioner och information.

Vill du veta mer? Kontakta projektledare Angelica Bolldén.

Sidan publicerades 1 juli 2021