Hur är det att vara företagare i Mönsterås kommun?

2023-02-22

Den här nyheten är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Texten Hur är det att vara företagare i Mönsterås kommun, över ett gråtonat foto på en kvinna som läser en bok. Högst upp syns Svenskt näringslivs logotyp.

I januari gick Svenskt näringslivs enkät om det lokala företagsklimatet ut till flera företagare i kommunen. Sista svarsdag är den 31 mars.

Om du fått enkäten med frågor om hur det är att vara företagare i Mönsterås kommun, gör då din röst hörd och svara på den så att vi tillsammans kan skapa och fortsätta utveckla länets bästa företagsklimat.

Resultatet från enkäten presenteras den 31 maj av Svenskt näringsliv och är en del av den samlade bedömningen som ligger till grund för näringslivsrankingen. Den presenteras i september varje år.

Har du inte fått enkäten?

Vi tar gärna emot feedback och synpunkter även från dig som inte fått enkäten. Exempel på frågor är:

  • hur fungerar det för dig i din kommun när det gäller infrastruktur, tillgång till medarbetare, dialog och information, attityder till företagande, företagsärende, brott och trygghet

Maila oss gärna på cecilia.drehmer@monsteras.se eller hör av dig för att boka in ett företagsbesök där vi kan prata mer om just ditt företags behov, möjligheter och synpunkter.

Hur urvalet kring enkäten går till kan du läsa om på Svenskt Näringslivs webbplats.

Sidan publicerades 22 februari 2023