Förändringar för dig som levererar friskvård till våra medarbetare

2022-09-06

Den här nyheten är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Under vintern kommer vi att införa systemet Epassi för kommunens friskvårdsbidrag till anställda. Detta innebär att du som vill leverera friskvård till våra 1400 medarbetare också behöver ansluta dig till Epassi.

Förändringen innebär i korthet att medarbetarna kommer att boka och betala sin friskvård hos anslutna leverantörer genom Epassis app eller webbplats. Medarbetarna behöver inte göra utlägg och lämna kvitton till oss som tidigare, och kommer kunna följa sitt aktuella friskvårdssaldo direkt i appen eller på webbplatsen. Vår ambition är att förenkla hanteringen av friskvårdsbidraget för både medarbetare och personal, och förhoppningsvis få friskare och gladare medarbetare genom att fler utnyttjar sitt friskvårdsbidrag när det går att använda som betalmedel direkt.

– Starten för Epassi hos oss var planerad till oktober, men har nu skjutits fram till senare i vinter. Då hoppas vi att fler lokala företag har valt att ansluta sig till samma tjänst så att våra medarbetare får ett stort urval av friskvårdsleverantörer i närområdet även fortsättningsvis, säger Linnea Hallenberg, personalchef.

Till Epassis webbplats för mer information om hur det fungerar och hur du blir leverantör

Sidan publicerades 6 september 2022