Vuxen och två barn går uppför sluttning bland stenar

Samlingslokaler

Kommunen har några samlingslokaler som du kan hyra för olika ändamål.

Biblioteket i Mönsterås

I huvudbiblioteket finns en större samlingslokal som kan bokas för upp till cirka 80 personer i så kallad biosittning. Lokalen kan också skärmas av till två separata rum: Skogen med plats för 50 personer i biosittning eller 25 vid bord, och Dungen med plats för 25 personer i biosittning eller 16 vid bord. Här finns också pentry som kan bokas till lokalerna.

Du bokar lokal här genom biblioteket.

Jungnerholmarna

I Gula villan, vid entrén till fritidsområdet vid Jungnerholmarna, finns ett rum och kök på nedre plan, totalt 55 kvadratmeter. Lokalen är godkänd för max 30 personer. Viss utrustning finns i köket, till exempel kyl/frys, kaffekokare och lite kaffeporslin. Det ingår ett antal bord och stolar i samlingsrummet.

Du bokar lokalen genom Ica Nära i Fliseryd.

Kronobäck

Vid Kronobäcks klosterkyrkoruin finns en samlingslokal för cirka 40 personer. I lokalen finns en utställning som rör klosterkyrkoruinen.

Du bokar lokalen genom föreningen Kronobäcks vänner.

Sjöbodarna i hamnen i Mönsterås

I anslutning till gästhamnen och hamnparken i Mönsterås finns fyra mindre sjöbodar som hyrs ut per dag, vecka eller längre perioder. I samtliga sjöbodar finns el; en sjöbod har också vatten och avlopp inkopplat.

Du bokar en sjöbod genom kommunens fastighetsavdelning.

Sidan publicerades 24 juni 2021