Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Driftinformation och störningar

Driftinformation och störningar

Ibland händer det att det blir störningar i leveransen av våra tjänster, antingen på grund av planerade avbrott då vi behöver göra underhåll eller på grund av att något oplanerat har hänt. På den här sidan samlar vi information om vatten och avlopp, soptömning och fiber om driftstörningar eller planerade arbeten.

 

Här kan du anmäla dig för att få sms vid driftstörningar.

Karta över aktuella driftstörningar
Senast kontrollerad: 2021-03-23.

SMS-avisering

Ibland händer det att det blir störningar i leveransen av våra tjänster, antingen på grund av planerade avbrott då vi behöver göra underhåll eller på grund av att något oplanerat har hänt.

Eftersom dessa störningar påverkar din vardag är det viktigt att du snabbt får information om eventuella driftstörningar. Därför använder vi oss bland annat av sms-avisering för att nå ut med information till dig. Du får sms om de störningar som påverkar dig i din vardag utifrån var du bor och vilka kommunala tjänster du har.

Den som är skriven på en adress och har sitt mobilabonnemang registrerat på samma adress får automatiskt våra sms. I vissa fall kan sms också skickas till fasta telefoner, som i så fall blir automatiskt uppläst när mottagaren svarar.

Hur har vi fått ditt nummer?

Sms-verktyget hämtar mobilnummer från en databas. Är du skriven på en adress och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress kommer du automatiskt att få våra sms-aviseringar.

Du som vill ha aviseringar till annan telefon

Om du har ett mobiltelefonnummer som inte är kopplat till din adress, har fastigheter utöver där du är skriven eller av andra anledningar vill få sms för någon adress, till exempel ditt jobb, kan du ta del av tjänsten genom att anmäla dig i modulen nedan. 

Avanmälan 

Om du av någon anledning vill avanmäla en eller flera av dina eller familjens mobilnummer från sms-aviseringarna så gör du det också nedan.

 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier