Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Fritid » Föreningar och föreningsliv

Föreningar och föreningsliv

Här kan du läsa om hur du bildar förening, vilka bidragsregler det finns i Mönsterås kommun samt information om föreningspolicy och hur ni arbetar fram en sådan.

MUCF

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor är en statlig myndighet som tar fram och sprider kunskap om ungas levnadsvillkor och om det civila samhällets förutsättningar. De ger bidrag till föreningsliv, kommuner och internationellt samarbete.
MUCF har också samlat information till dig som vill veta mer om det civila samhället. Det handlar om föreningsteknik, bidrag att söka, regler och tillstånd, verktyg för samverkan och mycket mer.
Klicka här för att komma direkt till MUCFs sida om kunskapsstöd till föreningar.

Förening.se

Ett tips om ni vill läsa mer om föreningsliv och hur man startar och utvecklar sin förening hittar du på forening.se, som är en informationssida om hela föreningslivet i Sverige.

Sport på flera språk
Sport på flera språk? Sport in other languages?

Shgip, Bosanski, English, Soomaali, Espanol, Svenska, Arabiska, Kurdiska (Sorani), Persiska

Klicka här för att läsa Riksidrottsförbundets tidskrift

 

 

Utlånas via fritidskontoret:

Hjärtstartare

Samtliga sporthallar (ej gymnastikhallarna) i Mönsterås kommun är utrustade med hjärtstartare. För föreningar som behöver en hjärtstartare vid enstaka större arrangemang finns en hjärtstartare att låna via fritidskontoret. Ni behöver bara påvisa att ni har utbildad sjukvårdspersonal på plats vid arrangemanget eller uppvisa utbildningsintyg för D-HLR.  

Bollradar

Fritidskontoret har en bollradar till utlåning, som mäter hastigheten på bollar som skjuts i nät. Radarn placeras i målet. Perfekt vid läger, arrangemang, tävlingar eller vid speciella matcher.

Bajamajor

Behöver er förening låna en portabel toalett inför arrangemang eller liknande, vänligen kontakta fritidskontoret för ett kortvarigt lån. Vi kan ej låna ut dessa under längre tid än en vecka.

Senast kontrollerad: 2020-04-24.
 
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier