Workshop för besöksnäringen: framtid, fler besökare och utmaningar

11 apr 2023

18:00 - 21:00

Munken Hotell

Mönsterås kommun

Besöksnäringen är en av de snabbaste växande näringarna, det ska vi ta tillvara i Mönsterås. Men hur? Genom en workshop har du möjlighet att vara med och utveckla framtidens besöksnäring i Mönsterås.

Du som är aktiv inom besöksnäringen, till exempel inom handel eller restaurang, bjuds nu in att vara med på en workshop i hur vi förbättrar besöksnäringen i Mönsterås kommun. På workshopen pratar vi om vad som gör Mönsterås unikt och vad vi vill att besökare ska minnas och känna när de kommer hem. Vi tittar framåt för att se vilka utmaningar och möjligheter som kommunen har framöver, och hur det fungerar tillsammans med Agenda 2030 och andra strategier.

Workshopen hålls av Karl Johan Tegnér från Kairos Future. Karl Johan arbetar som konsult och framtidsstrateg, främst med consumtion, upplevelser och resande. Han har en bakgrund inom nationalekonomi med en politices kandidatexamen från Lunds universitet och en masterexamen inom innovation och tillväxtekonomi från Kungliga tekniska högskolan.

Workshop på hotell Munken

Tisdagen den 11 april, klockan 18-21, är det workshop om besöksnäringen på hotell Munken i Mönsterås.

Kvällen börjar med fika eller kvällsmacka.

Anmäl dig senast 4 april

Du anmäler dig till turismutvecklare Thomas Björklund eller näringslivschef Cecilia Drehmer senast tisdagen den 4 april. Berätta hur många som kommer och om det finns matallergier att ta hänsyn till för fika eller smörgås.

Sidan publicerades 13 februari 2023