Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Omsorg & hjälp » Trygg och säker » Krisberedskap » Information om coronaviruset » Vill du hjälpa till?

Vill du hjälpa till?

För att begränsa och sakta ner smittspridningen av coronaviruset och sjukdomen Covid-19 behöver vi alla hjälpas åt på olika sätt. Följ rekommendationerna, visa omtanke och hjälp oss gärna att sprida bekräftad information om hur vi tillsammans kan stoppa smittspridningen.

Du kan också hjälpa till genom att handla mat till den som inte kan gå ut eller anmäla att du kan jobba extra i kommunen.

Hjälp oss att sprida bekräftad information

Sätt upp affischer från Region Kalmar län

På 1177.se har Region Kalmar län samlat ihop sina affischer och annan information som de själva gjort. Du får gärna hjälpa till genom att skriva ut och sätta upp i ditt trapphus, på din arbetsplats, i din butik eller på promenadstigen. Informationen finns på flera språk.

Region Kalmar läns affischer och information på webbplatsen 1177.se

Påminn varandra om att hålla ut och hålla avstånd

Det är lätt att glömma bort en sån enkel sak som att hålla avstånd. Speciellt när sommaren har kommit och det snart är dags för semester för många av oss. Därför är det viktigt att vi påminner varandra på flera sätt.

Länsstyrelsen Kalmar län har samlat ihop flera goda exempel på filmer, bordspratare och affischer som du kan använda på din arbetsplats, i din butik eller i ditt närområde

Vill du göra något aktivt?

Jobba tillfälligt i kommunen

Kommunen är i behov av att samla på sig möjlig arbetskraft som kan stötta i våra samhällskritiska verksamheter. Beroende på hur vår personalbemanning ser ut kan vi ha behov av vikarier och extra personal under kortare perioder.

Gör en intresseanmälan via vår e-tjänst

Erbjud dig att hjälpa till genom en organisation eller förening

Många människor som drabbats av coronaviruset på olika sätt kan behöva hjälp och stöd. Det kan handla om att hjälpa till inom sjukvården eller att handla mat till den som inte kan gå ut.

På krisinformation.se finns information om hur du kan hjälpa till

Meddela att din lokala organisation eller förening kan hjälpa till i kommunen

Senast kontrollerad: 2020-06-29.
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier