Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype

Träffpunkt Ålem

 

Till kommunens träffpunkter är alla pensionärer som bor i Mönsterås kommun välkomna.

Utbudet av aktiviteter är varierat. Tidningsläsning och gymnastik varvas med underhållning, bingo, utflykter, traditionella firanden, bildspel och annat. Här finns möjlighet att äta lunch, fika och bara umgås. Välkommen!

Aktuellt programblad hittar du till höger på sidan.

Kom och lyssna på våra läs- och berättarstunder som träffpunkt Ålem håller i tillsammans med väntjänst. Se program till höger.

Inger och Ulla bakar semlebullar

Information om väntjänst hittar du här.

Hitta till träffpunkten i Ålem

Träffpunkten i Ålem är belägen i anslutning till äldreboendet Torshaga.

Johan Skyttes väg 6, 384 40 Ålem

Telefon 0499-177 59, 070-320 23 92
Skicka e-post

Öppettider

Måndag, onsdag och fredag 08.00-16.30

Tisdag 08.00-13.30, 13.30 andakt

Om du vill komma andra tider går det också bra. Det finns en kortspelgrupp som träffas och spelar söndagar kl. 14.00. Titta gärna in och läs dagstidningen när som helst. Vi bjuder på elva-kaffe, måndag, tisdag, onsdag och fredag. Välkommen att vara med.

Lunch

Lunch serveras alla dagar kl. 12.30, men måste beställas dagen innan eller senast klockan 09.00 samma dag per telefon 0499-177 30.

Pris 65 kr för pensionärer, övriga 88 kr.

Mer om träffpunkten i Ålem

För dig som vill använda dator och internet för att söka information eller kommunicera med anhöriga har träffpunkten i Ålem tillgång till mediacenter med storbildsskärm. Denna datautrustning kan du välja att använda själv eller med vår hjälp.

Det finns en minibuss som används till pensionärer boende i Ålems församling. Här erbjuder vi resor, natur, stadsturer, café, restaurangbesök och hel- och halvdagsflykter.

Besök gärna vår trädgård bredvid Torshaga. Frisk luft, fågelkvitter och doften av blommande träd och buskar. Visst är det härligt att vistas i en trevlig utemiljö, och den skapar vi gärna tillsammans med dig.

 

Utveckla våra träffpunkter

Vad skulle du vilja veta mer om eller fördjupa dig i? Är det något du saknar i dagens utbud? Vi vill att du är med och formar verksamheten, kom gärna med förslag, tankar och idéer.

 

Välkommen in till oss!

Senast kontrollerad: 2020-01-30.
 
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier