Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Workshop för besöksnäringen - en lyckad kväll!

Workshop för besöksnäringen - en lyckad kväll!

ws

Intensivt arbete i workshopen, på bilden Patrik Ragnarsson från Patriks herrmode, Andreas Radovic från Kronmunken, Gunnar Svensson från Ålems Hembygdsmuseum, Martina Jeansson och Ann-Chatrine Baardsen-Persson från Oknö stugförening och Åke Gustafsson från Föreningsnämnden

Gårdagens workshop för besöksnäringen blev en lyckad och välbesökt kväll. Trots stormen Sven och all julmat som ska lagas så kom 75 personer till workshopen. Många idéer kom fram denna kväll - vad sägs om visionen ”Nappatag och Strandhugg” eller ”Sveriges bästa pensionärskommun, åk inte till Portugal – åk till Mönsterås”?

I workshopen deltog en mix av privat näringsliv, föreningsliv, kommunala tjänstemän/chefer och politiker. Målet med kvällen var att få fram ett underlag för att göra en strategi för besöksnäringen.

Lars Arvidsson, turismkonsult och moderator för kvällen berättade om turismen ur ett nationellt och regionalt perspektiv. Därefter började arbetet i grupperna för att bland annat diskutera kommunens styrkor och svagheter och möjliga visioner för besöksnäringen.

Lars var imponerad av att så många kom.

- Engagemanget är stort för en kommun i Mönsterås storlek, och jobbet i grupperna flöt på bra. Alla var så positiva och trevliga, säger Lars.

Jag blev naturligtvis stolt och glad över Lars ord och troligen skulle visionen som plockades fram under kvällen ”Smålands bästa service och bemötande” kunna fungera i Mönsterås, men som sagt vi har ännu inte spikat något.

I mitten på nästa vecka kommer vi publicera resultatet av workshopen. Håll koll på hemsidan!

Marita

Publicerad 2013-12-06
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier