Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Warmit UF från Mönsteråsgymnasiet vinner pris

Warmit UF från Mönsteråsgymnasiet vinner pris

Warmit UF är vinnare 2011 av Företagarna i Kalmar Läns pris för bästa hantverksprodukt. Warmit UF drivs av Lina Anderberg, Johanna Hjalmarsson, Åsa Hellborg och Anna-Karin Fredriksson. De är elever på Mönsteråsgymnasiets Handelsprogram.

Warmit UF vinner pris

- Det enkla är oftast det svåra, liksom det enkla ofta tillhör det bästa, speciellt när det gäller design!" säger Företagarnas VD Henrik Wennersund vid prisutdelningen.

Motiveringen lyder. "Pris för bästa hantverk går till Warmit UF som med sin produkt som håller bröd, ägg, mat eller annat varmt, lyckats tillverka en produkt som har ett högt bruksvärde, är vacker att se på, enkel och robust i sin design, tillverkad helt i naturmaterial och dessutom kommersiellt gångbar".

Priset direktkvalificerar Warmit UF till SM i Stockholm. Nu satsar ’företagsledarna’ på att bli Svenska mästare på Älvsjömässan i maj, men först skall de försöka få fler priser på den Lokala UF-mässan den 3 mars i Oskarshamn.

Publicerad 2011-02-07
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier