Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Vattenpalatset i Mönsterås firar 25 år!

Vattenpalatset i Mönsterås firar 25 år!

Alva Oskarscarsson besökare vid Vattenpalatsets 25årsfirande

I helgen var det stort 25-årskalas på Vattenpalatset med mycket bad, tårta, glass och skratt! Flera hundra badgäster kom för att fira och koppla av en stund, tillsammans med familjer och kompisar. En av alla besökare i helgen var 8-åriga Alva Oscarsson och på frågan varför hon brukar besöka Vattenpalatset, så svarade hon:
– Det är roligt att bada här och de som jobbar är alltid så snälla och glada.

Vattenpalatset i Mönsterås AB är ett kommunalt bolag som har till uppgift att erbjuda allmänheten möjlighet till rekreation i form av bad, motion och friskvård. Ett besök på Vattenpalatset bidrar också till att ge besökarna en bättre hälsa och skapa en känsla av välbefinnande.
– Under 2012, så ökade antalet besökare med nästan 3 000 personer och totalt så hade Vattenpalatset över 76 000 besök, berättar VD Mats Johansson.

Vattenpalatset är även en viktig mötesplats och social träffpunkt för många människor i Mönsterås och besökare från andra kommuner.
– Vi hoppas att ännu fler ska hitta hit, till den trevliga personalen och det lite varmare vattnet, avslutar Mats Johansson.

Vattenpalatsets personal vid 25 årsfirandet
Publicerad 2013-02-11
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier