Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Var smart, res smart!

Var smart, res smart!

Mellan den 16-22 september är det den europeiska trafikantveckan, årets tema är Fossilfria resor för alla. Mönsterås kommun har valt att fokusera på att få fler att cykla till jobbet.

Testa att cykla till jobbet

Under trafikantveckan kommer kommunens energi- och klimatrådgivare att stå på cykelvägar runt om i kommunerna i samverkan. Stanna till hos dem och du kan få en goodiebag och chans att vinna ett presentkort.

Att cykla till jobbet har flera fördelar, förutom att det är bra för miljön eftersom det är ett fossilfritt transportmedel, är det också bra för din hälsa.

Så var smart och res smart – ta cykeln till jobbet!

Vad är europeiska trafikantveckan?

Europeiska trafikantveckan (European Mobility Week) är ett europeiskt initiativ för att underlätta och uppmuntra till hållbara resor och transporter.

Energi- och klimatrådgivning i samverkan

Energi- och klimatrådgivningen är en kostnadsfri och opartisk rådgivning som ger dig tips och råd till ditt hushåll, förening eller företag.

Du kan bland annat få tips och råd om:

  • uppvärmning och ventilation,
  • installation av solceller,
  • energieffektiviseringar.

Energi- och klimatrådgivningen är ett samarbete mellan kommunerna Mönsterås, Vimmerby, Hultsfred, Högsby, Borgholm och Mörbylånga.

Energi- och klimatrådgivningen finansieras av Energimyndigheten. Det är inom ramen för det som vi genomför Europeiska Trafikantveckankampanjen "Cykla till jobbet".

Publicerad 2020-09-16
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier