Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Vänortsbesök från Lehrte

Vänortsbesök från Lehrte

Vänortsbesök från Lehret vid hamnen

Mönsterås gästas av representanter från vänorten Lehrte i Tyskland under fyra dagar. Besöket inleddes på torsdagen och varar fram till och med söndag. Gästerna tas om hand av politiker och tjänstemän från kommunen.

Gästerna hinner med mycket under sin vistelse.
Bland annat besöker man den nybyggda vindkraftverken vid Södra, tittar på nybyggnationen av egna hem nere vid hamnen i Mönsterås och går på höstmarknaden i Mönsterås, som traditionellt går av stapeln första lördagen varje år i oktober. Området kring Kronobäcks klosterruin har gjorts i ordning med bland annat en ny samlingssal och där bjöds gästerna på middag första kvällen i facklornas sken.
Ett kortare besök på Öland ska göras i samband med den pågående skördefesten liksom en visit till Gabriel Keramik. På Oknö så har Regenbogen just öppnat ytterligare en etapp av sin satsning när Spa-anläggningen invigdes i veckan. Gästerna bor där och får en genomgång av området.

Vänorsbesök från Lehret vid ingången
Publicerad 2010-10-01
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier