Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Välkommen på andra mötet i projektet Blomstermålalyftet

Välkommen på andra mötet i projektet Blomstermålalyftet

Onsdag den 3 februari kl. 18.00-19.30 är det dags för andra mötet i projektet Blomstermålalyftet. Mötet hålls i Folkets hus.

Första mötet hölls den 25 november, som nu följs upp med en sammanställning av resultatet från dialogarbetet och SWOT-analysen. Det kommer även att hållas en presentation av vad som bidrar till en attraktiv livsmiljö, som inspel i det vidare arbetet.

Ung som gammal, vi vill veta era synpunkter!

Syftet med mötet är att samla in synpunkter från alla er som är experter på Blomstermåla, nämligen ni som bor här! Vi vill veta om ni tycker att det pågående arbetet är inne på rätt spår, samt ännu mer om hur ni tycker att livsmiljön i Blomstermålas kan förbättras.

Barnen är välkomna att tycka till eller att se biofilm under kvällen.

Agenda

På mötet kommer en sammanställning av resultatet från dialogarbetet och sammanställning av SWOT-analysen att visas. Det kommer även att hållas en presentation av vad som bidrar till en attraktiv livsmiljö, som inspel i det vidare arbetet.

Blomstermålalyftet

Mönsterås kommun har tillsammans med Ålems sparbank och Regionförbundet startat projektet Blomstermålalyftet. Projektet ska bland annat undersöka Blomstermålas livsmiljöer genom en ortsanalys, för att sedan komma med förslag till hur den kan förbättras.

Anmälan

Anmälan om deltagande görs senast den 1 februari till Henrik Eriksson via telefon 0499-17993 eller e-post. Vid mötet bjuder vi på lite tilltugg till samtalen.

Publicerad 2016-01-27
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier