Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Välbesökt Mönsteråsmonter på Elmia Subcontractor

Välbesökt Mönsteråsmonter på Elmia Subcontractor

Den här veckan pågår Elmia Subcontractor i Jönköping, och på plats finns såklart Mönsterås kommun tillsammans med ett tiotal Mönsteråsföretag och ett par från grannkommunerna.

Elmia Subcontractor är norra Europas största underleverantörsmässa för tillverkningsindustrin. För 23:e året i rad finns kommunen på plats med en stor samlingsmonter där Mönsteråsföretagen kan dra nytta av varandras spetskompetenser och komplettera varandra.

- Mönsteråsmontern har en lång tradition och har blivit något av en legend på mässan. Den är en följd av det fantastiska samarbetsklimat som finns mellan företagen i kommunen. Man blir onekligen stolt när man ser Mönsteråsloggan med Briggen Maria dominera hela mässhallen, säger kommunalrådet Anders Johansson.

Under onsdagen har det varit många besökare på hela mässan och en strid ström av människor genom montern. Stämningen hos utställarna är synnerligen god och skämten många. Under kvällen arrangeras en gemensam middag med Mönsteråsföretagarna.

Välkommen att besöka företagen i A-hallens monter A07:18!

Publicerad 2018-11-14
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier