Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Vadå rik?

Vadå rik?

William, Carl och Bob utanför Folkets hus i Blomstermåla

Bob Hansson pratade om livet, orden och böckerna. Publiken blev snabbt fångad av hans entusiasm, trots att vissa var lite skeptiska vid föreläsningens början. Det är svårt att förhålla sig kallsinnig till en så intensiv föreläsare.

Bob Hansson utgick från sitt eget liv och berättade livfullt om hur han gått från att ”vara bäst på att vara sämst på allt” till att förverkliga sina drömmar. Böckerna spelade en stor roll i detta, och han beskrev sin glädje över att han fick komma in på biblioteket och låna böcker, trots att han var stämplad som ”problembarn”. Han framhöll också hur viktigt det är att läsa böcker man verkligen tycker om att läsa, och att man får lägga ifrån sig en bok utan att läsa ut den.
 
Kampanjen med rubriken ”Vadå rik?” syftar till att lyfta fram bibliotekets roll i unga människors liv. Den är en del i Låna dig rik, ett samarbete mellan 25 kommuner i Sydostregionen.

Publicerad 2012-11-09
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier