Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Turismsida med nytt utseende lanserad

Turismsida med nytt utseende lanserad

Nu lanserar Mönsterås kommun en ny hemsida för besökare, visitmonsteras.se. När du klickar på fliken Turism som finns på kommunens ordinarie hemsida, kommer du direkt till den nya sidan.

På den nya sidan kan besökare själva söka fram och boka boende, evenemang och aktiviteter.

- Vi hoppas att visitmonsteras.se ska bli en mötesplats för de som besöker Mönsterås kommun och de som jobbar inom besöksnäringen, men också för kommuninvånarna när något händer, säger turismsamordnare Marita Eriksson. 

Den nya hemsidan ska marknadsföra Mönsterås kommun för besökare, och ge en bättre presentation av vad Mönsterås har att erbjuda.

- Den nya hemsidan blir ramarna, men innehållet med boende, evenemang och aktiviteter, helhetsupplevelsen, bidrar alla med, fortsätter Marita.

Adressen har funnits ett tag men från och med nu så har sidan ett nytt utseende och nya funktioner. Den är s.k. responsiv, vilket betyder att den anpassar sig efter skärmstorleken på datorn och även efter smartphones.

Publicerad 2014-07-03
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier