Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Stort engagemang vid gårdagens möte om Blomstermåla

Stort engagemang vid gårdagens möte om Blomstermåla

Många besökare vid bord i Blomstermåla Folkets Hus

 

Igår, onsdag 25/11, bjöd Mönsterås kommun in allmänheten i Blomstermåla till medborgardialog för att diskutera ortens utemiljöer. Runt 70 personer hade tagit sig till Folkets hus i Blomstermåla för att medverka vid mötet. Där berättade bland annat kommunen om bakgrunden till Blomstermålaprojektet, och den ortsanalys som är en del av detta.
 
Huvudsyftet med mötet var att ta tillvara på all den kunskap och synpunkter som finns hos de boende i Blomstermåla om deras egen ort. Engagemanget var stort när de tillsammans fick diskutera och lämna synpunkter.

- Kvällen blev riktig lyckad, deltagarna visade ett fantastiskt engagemang, och vi har fått in ett stort antal synpunkter som verkligen kommer förbättra vårt kunskapsunderlag till ortsanalysen, säger Henrik Eriksson, planarkitekt på Mönsterås kommun.
 
Förutom att undersöka Blomstermålas utomhusmiljöer, ska ortsanalysen även lämna förslag om hur den kan förbättras. Den 30 mars kommer den färdiga ortsanalysen presenteras.

Publicerad 2015-11-26
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier