Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Skicka in aktiviteter till sportlovsprogrammet

Skicka in aktiviteter till sportlovsprogrammet

Banner på sportlovsprogrammet 2017

Nu är det dags att börja planera inför sportlovet som är vecka 8. Har din förening planerat att ha några aktiviteter under sportlovet?

Skicka in informationen så snart som möjligt, men allra senast den 26 januari, för att hinna få med det i sportlovsprogrammet som trycks upp till alla elever i Mönsterås kommun, samt publiceras på kommunens hemsida.

Alla föreningar som ordnar aktiviteter under veckan kommer att kompenseras med 1000 kronor. Har föreningen äldre ungdomar som är villiga att hjälpa till kan det här vara ett utmärkt tillfälle för dem att få erfarenhet av ledarskap.

Sporthallarna och gymnastiksalarna står till förfogande dagtid (till och med klockan 17:00) för föreningar som önskar har aktivitet där. Hallarna står även till förfogande kvällstid om ledig tid finns. För att inte aktiviteter ska krocka utan vara tillgängliga för så många som möjligt kommer ett schema att planeras för veckan i sportlovsprogrammet och därför behöver även informationen om aktiviteten ska hållas på förmiddagen, eftermiddagen eller om det är under kvällstid.

Informationen som lämnas av er kan komma att redigeras och delar av text kan komma att helt tas bort beroende på plats och enhetlighet i sportlovsprogrammet.

För frågor om sportlovsprogrammet vänligen kontakta folkhälsosamordnare Ambjörn Thunberg på 0499-178 57

Klicka här för att skicka in er aktivitet

Publicerad 2020-01-15
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier