Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Så blir skolavslutningen på din skola

Så blir skolavslutningen på din skola

Snart är det dags för skolavslutning av läsåret 2019/2020. Årets avslutning kommer att bli annorlunda men annorlunda kan vara lika bra! Alla klasser i grundskolan och gymnasiet har sin skolavslutning på fredag den 12 juni.

Eftersom skolorna följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att större folksamlingar ska undvikas. Därför bjuder vi inte in anhöriga till skolavslutningarna i grundskolan och med vissa restriktioner för årskurs 9 på Krungårdsskolan och studentavslutningen på Mönsteråsgymnasiet.

Skolavslutningen börjar enligt vanligt schema i klassrummet

Eleverna har sina avslutningar klassvis i sitt hemklassrum med sina lärare och börjar vid samma tid som elevens vanliga skolschema för fredagar. Avslutningen räknas ta ungefär 90 minuter och efteråt räknas även skoldagen som slut.

Elever som åker skolskjuts till och/eller från skolan har möjlighet att göra det som vanligt även denna dag. Tänk på att skolskjutsar hem går enligt ordinarie sluttid på skolan.

Hämta barnen med omsorg av varandra

Vårdnadshavare är välkomna att hämta sina barn efter klassens avslutning. Tänk att du har ett eget ansvar i att följa rekommendationerna och håll avstånd till varandra när ni väntar och hämtar.

Fritids och skollunch för de elever som är kvar efter avslutningen

Fritidshemmen är öppet för de elever som behöver stanna kvar efter skolavslutningen. Eleverna kommer även att erbjudas skollunch.

På Krungårdsskolan finns personal tillgänglig fram till klockan 13.35 för elever i förskoleklass, lågstadiet och mellanstadiet. Samt till klockan 15.00 för elever på högstadiet.

Elever i årskurs 1 och 2 på Mönsteråsgymnasiet

För att inte skapa större folksamlingar meddelar elevens mentor var och när klassens skolavslutning sker den 12 juni.

Publicerad 2020-05-22
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier