Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Regeringens utredare besökte Servicepunkt Fliseryd

Regeringens utredare besökte Servicepunkt Fliseryd

Servicepunkt Fliseryd

 

Servicepunkten i Fliseryd har varit igång sedan 2 maj i år och många ortsbor och besökare har hittat dit. Även på nationellt plan har servicepunkten fått uppmärksamhet.

I torsdags den 30 oktober träffade kommunalråd Roland Åkesson och kommunchef Mats Johansson regeringens utredare Monica Selan, som besökte Mönsterås kommun för att ta del av arbetet, synpunkter och önskemål kring stöd från staten.

Dagen avslutades med ett besök på servicepunkten i Fliseryd, som hon beskriver som ett perfekt samarbete mellan handlaren, Fliseryds sockens samhällsförening och Mönsterås kommun samt med finansiellt stöd från Häradssparbanken och Regionförbundet.

Under våren 2015 presenteras utredningen om kommersiell service på landsbygden, förhoppningsvis med inslag från Fliseryd.  

Vad är Servicepunkt Fliseryd?

I servicepunkten finns broschyrer och en lånedator, som gör samhällsinformation och service mer tillgängliga för dem som bor i, eller besöker, Fliseryd.

Servicepunkten är också en samlingspunkt i Fliseryd, där man kan köpa en kopp kaffe med tilltugg och sitta ner i cafédelen.

Den dagliga verksamheten svarar personal från ICA Nära för och driften finansieras av Mönsterås kommun.

Publicerad 2014-11-03
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier