Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Ny kommunchef i Mönsterås

Ny kommunchef i Mönsterås

Mats Johansson

Kommunstyrelsen har beslutat anställa Mats Johansson (44 år), Mönsterås, till ny kommunchef från och med 12 september.
Mats kommer närmast från Arbetsförmedlingen där han under 13 år arbetat  i olika chefsbefattningar. Just nu arbetar han som områdeschef för sex arbetsförmedlingar i södra Kalmar län. Inom arbetsförmedlingen har Mats bl.a uppmärksammats för sitt goda ledarskap. För 2009 mottog han priset Årets Inspirerande ledare av Statstjänstemannaförbundet. Under våren har han också avslutat en Högre chefsutbildning.

Som kommunchef blir Mats chef för kommunledningskontoret med särskilt ansvar för kommunkansliet. Han får också en samordnande roll för förvaltningscheferna.

- Det var stort intresse för tjänsten och hård konkurrens. Vi är mycket glada över att Mats ska börja hos oss. Vi behöver en god kraft på tjänstemannasidan som kan hålla ihop de olika verksamhetsområdena. Mats har erkänt goda ledaregenskaper och också stor erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete, säger kommunstyrelsens ordförande Roland Åkesson i en kommentar.

Mats bor på Grindhagsvägen i Mönsterås tillsammans med fru och två barn. Hans stora fritidsintresse är musik och Mönsterås vackra skärgård.

Publicerad 2011-07-01
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier