Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Mönsterås kommun på Elmia Subcontractor

Mönsterås kommun på Elmia Subcontractor

Mönsterås kommun är på plats med sin samlingsmonter där tretton av kommunens företag finns med. På mässan finns totalt ett tjugotal företag som har sin anknytning från Mönsterås.

Under tisdagen kom cirka tretusen besökare till mässans första dag och fler förväntas att komma under onsdagen. Mönsterås kommun har haft samlingsmontern i tjugoett år och är ett landmärke på Elmiamässan där loggan syns över hela A-hallen. Mässan har cirka 1200 utställare från tretton länder.

En mässa där kontakter skapas

-Underleverantörsmässan är en viktigt mötesplats för teknikföretagen. Här träffas också företagen inom kommunen och regionen och utbyter samarbeten, säger kommunstyrelsens ordförande Roland Åkesson som deltar på mässan under onsdagen och torsdagen.

Robert Nyqvist, VD för Be-Ge Stece AB, har varit med på underleverantörsmässan i tretton år och tycker att mässan är en av höjdpunkterna på året där det finns en unik möjlighet att träffa nya och gamla kunder.

Publicerad 2016-11-09
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier