Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Mönsterås bibliotek med i unik marknadsföringskampanj

Mönsterås bibliotek med i unik marknadsföringskampanj

Låna dig rik

Vecka 3 startar en stor marknadsföringssatsning inom biblioteksområdet där syftet är att visa nyttan med biblioteken. Alla 25 kommunbibliotek i Kalmar-, Blekinge- och Kronobergs län samt de två regionbiblioteken i Kalmar och sydost samarbetar. Biblioteket i Mönsterås kommun medverkar i kampanjen.

Under 2011-2012 kommer totalt 6 kampanjer att avlösa varandra. Dessa kommer att ha olika innehåll och riktar sig till olika målgrupper. Syftet med kampanjerna är att stärka bilden av biblioteken och att visa den bredd av tjänster som erbjuds. Under året satsas bland annat på annonsering i bussar och på storbildstavlor. Utöver detta planeras olika aktiviteter lokalt.

I Mönsterås kommun kommer du på de fyra filialbiblioteken i Blomstermåla, Fliseryd, Timmernabben och Ålem, att få möjlighet att lyssna på berättelser om resor och hitta information inför din resa, eller varför inte resa via soffan! Låt en bok ta dig med på en spännande resa. I Mönsterås är du särskilt inbjuden till plan 2 i biblioteket för att fördjupa dig i tidskriftsutbudet eller dyka in i konstens värld. Gör din egen antikrunda med hjälp av bibliotekets böcker och tidskrifter. Du kan också ta chansen att ge dig ut på ”bokjakt” i köpingen under veckan!

- Bibliotekens roll är kanske viktigare än någonsin. Vi fungerar som en neutral arena och mötesplats för människor i alla åldrar, i olika livssituationer och från spridda kulturer, säger bibliotekschef Carina Eskelin.

Varje år görs ungefär 60 000 besök på biblioteken i Mönsterås kommun en siffra man hoppas ska öka i samband med kampanjen. Biblioteket är gratis och tillgängligt för alla!

Publicerad 2011-01-13
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier