Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Lördagen den 11 november bjuder Mönsteråsgymnasiet in till årets gymnasiemässa

Lördagen den 11 november bjuder Mönsteråsgymnasiet in till årets gymnasiemässa

Vilket program tror du intresserar dig mest? Hur är det att gå på en mindre gymnasiekola? Hur kan du som elev påverka dina egna studier? Passa på att besöka Mönsteråsgymnasiet för att få svar på dina frågor!

Välkommen på gymnasiemässa lördagen den 11 november klockan 10.00-13.00.

Under dagen kommer vi presentera våra program. Du kommer att få möjligheten att ta del av de praktiska och teoretiska programmen som finns på skolan.

Du som ska välja till gymnasiet har nu den stora chansen att besöka pågående lektioner och utforska skolan. Passa även på att knyta kontakter med elever som redan går på skolan, lärare och elevkår.

Vi kommer även visa upp våra ljusa och inspirerande lokaler. Det kommer finnas stämningsfull livemusik, god fika att av njuta och tipspromenad med fina priser.

Känn dig varmt välkommen till oss på Mönsterågymnasiet. Vi hoppas och tror att det kommer fattas många och kloka beslut för framtiden denna dag!

Mer information finns på Mönsteråsgymnasiets hemsida och på Mönsteråsgymnasiets Facebooksida. Det går också bra att ringa 0499-175 00.

Publicerad 2017-11-01
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier