Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Kommunfullmäktige delade ut stipendier under måndagskvällen

Kommunfullmäktige delade ut stipendier under måndagskvällen

Kommunfullmäktige delade ut stipendier under måndagskvällen.

Folkhälsostipendiet går till Team Rynkeby där 11 av 19 cyklister kommer från Mönsterås kommun. Jan Jonsson, Michael Carlsson, Johan Bäckström och Peter Johnsson tog emot stipendiet.

Miljöstipendiet går till Kristin Johansson och Robert Strandmyr på Fliseryds gård, samt Jenny Andersson och Lars-Olof Andersson på Bankebergs gård, som får stipendiet för särskilt förtjänstfull miljöinsats 2017 med vattenfördröjande åtgärder inom Emån.

Kulturstipendiat är Jonatan Järvi. Jonatan skriver barn- och ungdomsböcker som genomsyras av både fantasi och allvar och som väcker läslust.

Ungdomsledarstipendiet går till Lisa Henrysson och Thomas Karlsson Frösemo. De får stipendiet för ett starkt engagemang inom Sandbäckshults innebandyklubb.

Mottagarna av årets träbyggnadspris är kända sedan tidigare, Karin Petersson och Mikael Nilsson. De får priset för sitt hus som de har byggt i trä på Oknö.

Publicerad 2017-12-12
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier