Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Isbanan klar för spolning

Isbanan klar för spolning

Vattning av isbana

Till vinterns säsong tog vi hem monteringen av isbanan till lokala entreprenörer. Planen var att isbanan skulle stå klar innan jullovet. Tyvärr blev detta inte fallet, vilket är beklagligt men entreprenören har nu fått värdefull erfarenhet för att kunna montera isbanan snabbare nästa vinter. 

Tidigare säsonger har isbanan monterats av företaget som levererade isbanan. Planen har dock hela tiden varit att låta lokala entreprenörer och föreningar sköta mestadelen av montering och drift av isbanan. I år var det är första gången lokala entreprenörer helt har stått för monteringen.

I år står isbanan vid Krungårsskolan i Blomstermåla. Och Blomstermåla IK kommer under fredagen (4/1) att börja spola upp isbanan. Uppspolningen beräknas ta runt en veckas tid men är starkt beroende på väder och vind. Det kan gå snabbare men också långsammare. Vi uppdaterar med en nyhet när isbanan är redo för skridskoåkning.

Läs mer om våra isbanor, skidspår och pulkabackar här.

Publicerad 2019-01-04
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier