Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Information om skolskjuts inför starten av höstterminen

Information om skolskjuts inför starten av höstterminen

Vårdnadshavare till barn och elever i förskoleklass till och med årskurs 9 i Mönsterås kommun som är skolskjutsberättigade kommer att få ett personligt erbjudande hem i brevlådan med information om den planerade skolskjutsen cirka 14 dagar före skolstarten.

I brevet framgår vilka tider som ditt barn erbjuds att åka med skolskjutsen samt vilket företag som framför skjutsen. Tänk på att angivna tider är cirkatider så se till att ditt barn är ute i god tid för att inte riskera bli ifrånåkt.

Elever som ska åka med linjelagd trafik erhåller ett busskort eller så kallat terminskort. Första dagen får de åka med med bussen till skolan utan terminskort, kortet delas ut under första dagen i skolan. Terminskortet är en värdehandling som eleven själv ansvarar för.

Vi uppskattar att du som förälder förklarar för ditt barn hur viktigt det är att alltid använda säkerhetsbältet! Det är barnet/eleven själv som ansvarar för att ta på sig bältet så snart det har satt sig ner i fordonet. Chauffören ansvarar för att följa gällande trafikbestämmelser och ser till så att ditt barn kommer fram säkert.

Skolskjutsregler och de olika zonkartorna för skolskjutsen i de olika orterna finns att läsa under Barn & utbildning / Grundskola / Skolskjuts.

Publicerad 2016-08-22
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier