Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Inbjudan till föreningsmöte om bidrag och inkludering

Inbjudan till föreningsmöte om bidrag och inkludering

Utmärkt Förening

Torsdagen den 1 mars klockan 18:30, i Mönsterås kommunhus, bjuder kommunen in samtliga föreningar i Mönsterås Kommun till ett möte där vi presenterar vilka bidrag som kan sökas till integrations- och inkluderingsverksamhet. Vi för även gärna en dialog om civilsamhällets roll i inkluderings- och integrationsfrågor.

Länsstyrelsen kommer och informerar om statliga medel som lämnas ut till integrationsfrämjande projekt i länet, det gäller TIA, §37 samt §37a medlen. (Har ni ingen möjlighet att närvara den 1/3 så har Länsstyrelsen en träff tisdag 27 februari i Oskarshamn. Klicka här för mer information). 

Smålandsidrotten kommer även de och informerar om de medel som idrottsföreningar kan söka för inkludering. Det riktar sig mot föreningar som i dagsläget driver satsningar som möjliggör för en inkluderande verksamhet eller som vill starta igång. Det kan vara ny verksamhet, skapa mötesplatser och/eller utveckla er förening.

Från kommunens håll informerar föreningskonsulent, Oscar Ekstam, och projektadministratör, Linn Franzén, om kommunens satsningar på integration och vilka möjligheter som kommunen ser med att skapa fler mötesplatser i samhället.

 

För att kunna planera mötet med kaffe, tee och frukt så önskar vi att ni anmäler antal deltagare från er förening senast måndagen den 26 februari.
Anmäl er via mail till fritidskontoret eller ring föreningskonsulent Oscar Ekstam på 0499-179 85

Publicerad 2018-02-15
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier