Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Har du utrymme för en praktikant i din verksamhet?

Har du utrymme för en praktikant i din verksamhet?

Flyktingmottagningen vid Mönsterås kommun arbetar aktivt med platser för språkpraktik, arbetsträning och olika projekt i samverkan med Arbetsförmedlingen. Du som är företagare i vårt lokala näringsliv har en viktig roll för att underlätta för nyanlända flyktingar som fått uppehållstillstånd att etablera sig på arbetsmarknaden. Flyktingmottagningen kan hjälpa till att matcha rätt person med rätt företag och just era behov.

De personer som är aktuella för praktik har läst flera kurser i svenska för invandrare, SFI, och behöver komma ut i näringslivet för att komma vidare i sin språkutveckling. Många har dessutom högskole- och universitetsutbildningar sedan tidigare. Därför är praktiken lika mycket en möjlighet för ert företag att knyta till er kompetent personal inför framtiden.

Har du en praktikplats att erbjuda en nyanländ? Fyll i en intresseanmälan med kravprofil och skicka till oss, så kontaktar vi dig för att berätta mer om vilka möjligheter som finns.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Cecilia Drehmer, integrationshandläggare, per telefon 0499-171 32 eller e-post.

 

Mer information om invandring och integration

Publicerad 2015-11-04
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier