Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Framgångsrikt folkhälsoarbete i en liten kommun

Framgångsrikt folkhälsoarbete i en liten kommun

I april fick Mönsterås kommun utmärkelsen Årets folkhälsokommun 2016 av Svensk förening för folkhälsoarbete, SFFF, för det folkhälsoarbete som planerades och genomfördes under 2016. Priset för utmärkelsen delades ut på en bankett den 10 maj.

Under Almedalsveckan föreläser Ambjörn Thunberg, folkhälsosamordnare, och Madeleine Rosenqvist, Folkhälsorådets ordförande, om hur folkhälsoarbete kan organiseras och struktureras för att på ett bra sätt samordna både offentliga och ideella resurser. Ambjörn Thunberg och Madeleine Rosenqvist kommer även att föreläsa om hur kommunen med hjälp av kartläggningar och statistik som grund kunnat prioritera tre mål inom folkhälsa i kommunen.

Jämställdhet är ett av tre mål som Delaktighet och inflytande i samhället. De andra två målen är Barn och ungas uppväxtvillkor och Tobak, alkohol, narkotika, doping och spel.

Läs mer om föreläsningen Framgångsrikt folkhälsoarbete i en liten kommun, som hålls den 6 juli, klockan 09:00, på Almedalsveckans egna webbplats

Publicerad 2017-07-04
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier