Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Föräldraföreläsning om motivation

Föräldraföreläsning om motivation

Mönsterås kommun bjuder in dig som är har barn i förskola och skola till en föreläsning. Den kommer handla om din roll som förälder och om hur du kan motivera ditt barn till ett livslångt lärande.

Du får träffa och lyssna på föreläsaren Per Jensen, som arbetar som konsult för Challenging learning. Vi arbetar tillsammans med Challenging learning i vår skolsatsning Utmanande lärande. Per har skrivit böcker och undervisningsmaterial inom aktivt lärande och har specialiserat sig i Carol Dwecks forskning kring Mindset. Forskningen handlar om lärande och hur förskolebarns och skolelevers motivation och engagemang kan påverkas positivt av tankens kraft.

Förskolor och skolor i Mönsterås arbetar med att lära eleverna om betydelsen av hur en tänker om sina förmågor, sitt arbete och hur det påverkar den egna utvecklingen och det egna lärandet.

Du som föräldrar spelar en jätteviktig roll, där du kan hjälpa ditt barn till fantastiska år i skolan, och till ett liv efter skolan där barnet fortsätter utvecklas positivt.

Du bjuds på kaffe, te och bulle.

Fritt inträde.

Vad

Föreläsning till föräldrar

När

Måndag den 5 februari, klockan 18:00-20:00

Var

Parkskolans aula, Torggatan 11, Mönsterås

Hitta till föreläsningen
 

 

Publicerad 2018-01-22
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier